ENERGIEKE SHOWS MET IN DE BASIS GELUIDSSYNTHESE

Tijd voor een nieuwe BLOKGOLF! Na meerdere succesvolle edities in 2023 is Blokgolf dit jaar weer terug in de Hall of Fame op zaterdag 1 juni. Een avondvullend programma waar elektronische muziek, nieuwe geluiden en live optredens centraal staan. Diverse acts maar toch met een duidelijke overeenkomst; energieke shows met in de basis geluidssynthese. Een dansavond vol drumcomputers, synths, samplers, live drums, bass, vocalen en cello… be there or be square(wave)..

BlackBeach
BlackBeach is ontstaan vanuit het verlangen om live alternatieve elektronische dansmuziek te maken. Gevormd door drie leden die een diepe passie hebben voor muziek en jaren aan ervaring meenemen. Bram Buschman en Cristel Kolopaking deden hiervoor synths en drums in KRAZ en Luuk Meijer kan herkend worden als voormalig bassist van JAGD. Door hun gezamenlijke achtergrond in punk en rock benaderen ze elektronische muziek anders dan de hedendaagse standaard. Ze brengen live een arsenaal aan synths, drumcomputer en drumkit met uniek sounddesign mee. Hun muziek wordt beschreven als filmisch in de stukken die je raken tot rauwe rave in de upbeat tracks. Kom en ervaar zelf hoe het is om aan BlackBeach te gaan.

Hajo Krijger
Soms liedjes, soms beats, maar altijd authentiek en divers. Eerder het grootst bewaarde muzikale geheim van Tilburg genoemd; de liveset van Hajo Krijger neemt je mee naar de plek waar genres vervagen. Groovy, dubby, rauw en smooth tegelijkertijd.

Clôture Électronique
Combineert modulaire soundscapes met celloklanken. Momenteel is hij op een muzikale reis waarin allerlei verschillende muziek te horen is. Denk aan treinreizen, radio-opnames, opnames uit het verleden, geluiden uit de natuur en de stad, in combinatie met gevonden geluiden uit de modulaire synthesizer en de warme klanken van de cello

Plakboys
Plakboys is een Tilburg based DJ collectief bestaande uit: A Bel, DJBouti, Ellssd, Lemon & Louise. Ze hebben allen een eigen sound door verschillende genres en stijlen te mixen. verwacht een blend van house, jungle, tribal, percussie, break en veel bass to shake your booty to!
Daarnaast organiseren ze evenementen waarbij de focus ligt op het geven van een podium aan lokale vrouwen+ artiesten waar ze zich kunnen uiten, gehoord en gesteund voelen. Ze willen bijdragen aan een diverser en inclusiever aanbod in de stad.

Crenel
De stalmeesters van 𝗖𝗥𝗘𝗡𝗘𝗟 hebben alle krachten gebundeld en staan klaar voor actie. Bewapend met sequencers, samplers en modulaire synths zijn zij bereid alles te geven tot de late avond. Met hun stormvloed aan stijlen kan het nog alle kanten op gaan. Maar 1 ding is zeker: het wordt wild!